Kamionokból lopott gázolajat egy férfi
Kamionokból lopott gázolajat egy férfi
A kép illusztráció. MTI fotó: Varga György

Hússzor lopott gázolajat Kaposváron parkoló kamionokból tavaly egy férfi az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene - tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.

A Horváth Szilárd megyei főügyész által jegyzett közlemény szerint a 25 éves vádlott április és december között az éjszakai órákban felfeszítette a járművek tanksapkáját, majd a műanyag csővel leszívott üzemanyagot hazavitte és értékesítette.

A végül tetten ért és előzetes letartóztatásba került tolvaj kilenc tulajdonosnak mintegy 2,2 millió forint kárt okozott, vele szemben a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség főbüntetésként végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kérte a bíróságtól.

2017. március 25. szombat, Irén és Írisz napja
Kaposvár: Felszakadozott felhőzet
8 °
Felszakadozott felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg