BELFÖLD
Pornó helyett applikáció - szexedukáció telefonon
Itt a Yelon, amely telefonon nyújt szexuális felvilágosítást a kamaszoknak.
Büntetőeljárás indult az érpataki polgármester ellen
Hűtlen kezelés valamit csalás bűntettének gyanúja miatt nyomozás zajlik Érpatak jobbikos polgármestere ellen - közölte a Parlamentben a belügyi államtitkár. A Vona Gábor pártelnök által többször is példaképül állított Orosz Mihály Zoltánnal kapcsolatban több újságcikk is arról írt, hogy már bujkál az ellene zajló eljárások miatt.
Elemzők: Orbán Viktor öt pontja a nemzeti szuverenitásról szól
A magyar modell működőképes – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az országgyűlés tavaszi ülésszakát megnyitó beszédében, melyben értékelte az elmúlt esztendőt és kijelölte a 2017-es év kormányzati teendőit. A miniszterelnök pozitív várakozással tekintett az előttünk álló évre, véleménye szerint teljesíthető lesz a 2,4 százalékos hiánycél, a gazdasági növekedés meghaladhatja a 4 százalékot, 2018-ban pedig meglesz a 4,3 százalékos gazdaságbővülés.
Madarász István rendező, a Házasság Hete arca szerint nagyon fontos, hogy kivel házasodunk össze.
Nincs az a vas, ami több millió tonna jeget megállítana
Kisebb károktól eltekintve nem okozott nagy gondot a tiszai jégzajlás a folyó alsó szakaszán.
Nézze vissza Orbán Viktor a tavaszi parlamenti ülésszakot megnyitó beszédét!
A magyar miniszterelnök hétfőn a parlament tavaszi ülésszakának megnyitóján napirend előtti felszólalásában a Magyarország előtt álló veszélyekről induló nemzetik konzultációról beszélt.
1938-as rövidfilm a színpompás Budapestről
A két világháború közötti filmet a Metro-Goldwyn-Mayer készítette.
A visszatérés nem opció a belgrádi raktárakban várakozó migránsoknak
A Migrációkutató Intézet munkatársai 2017. február 8-án Belgrádban jártak az ott kialakult migrációs helyzet vizsgálata céljából. Az egynapos terepszemle során a migránsokkal, a területen dolgozó újságírókkal, valamint az NGO-k képviselőivel készített interjúkkal a Nyugat-Európa felé tartó, ám Szerbiában feltartóztatott migránsok személyes motivációit, Európába vezető útjuk részleteit és az Európáról alkotott elképzeléseit kívánták megismerni.
Lényegében beismerte tettét a Teréz körúti robbantó
A Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn folytatólagosan kihallgatta a Teréz körúti robbantási ügy gyanúsítottját; a férfi a kihallgatáson vallomást tett, melyben lényegében beismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte az MTI érdeklődésére a főügyészség szóvivője.
A program hozzájárul a fiatal, leendő roma értelmiség személyes és szakmai fejlődéséhez, az identitás megőrzéséhez, a médiatapasztalatok bővítéséhez.
2017. február 21. kedd, Eleonóra napja
Kaposvár: Szétszórt felhőzet
0 °
Szétszórt felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg