BELFÖLD
A királyi várak és paloták értékeinek megóvásáról rendeztek nemzetközi szimpóziumot Budapesten. A konferencia a Visegrádi Négyek Építészeti Alapítvány és a Arkézsia, azaz a Ázsiai Építész Szövetségek Regionális Szervezetének közös rendezvénye. A tanácskozást, amelyre számos neves európai és ázsiai szakembert is meghívtak, a kulturális örökség európai évében szervezték.
Egyre több kiránduló találkozhat megrágcsált fákkal Baranyában
Megtelepedtek és szaporodnak is a hódcsaládok a Dráva mentén, egyre nagyobb területet foglalnak el.
Április 24. a magyar népviselet napja
Nem mindennapi kezdeményezéshez csatlakoztak országszerte diákok, felnőttek, néptáncosok.
NGM: Kétmilliárd forintos pályázat bölcsődei és óvodai konyhafejlesztésre
Berczik Ábel kiemelte: ennek eredményeként akár több száz településen létesülhetnek vagy újulhatnak meg bölcsődei és óvodai konyhák, étkezők.
Nézőpont: A magyarok több mint fele az ország helyzetének javulására számít
Mintha bizakodóbb lenne hazánk lakossága. Számottevő többségben vannak az optimisták.
Átláthatóságot biztosít a bírósági ügyekben az új ügyfélcentrum
A napokban nyílt meg az első bírósági ügyfélcentrum az Egri Törvényszék felújított épületében. Idén és jövőre 18-20 hasonló ügyfélpont nyitja meg kapuit a bíróságokon – hangzott el a Kossuth Rádió Napközben című adásában.
Ismét járható az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldala Paksnál, ahol délelőtt személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött össze.
Sikeres a modern vállalkozások program
A Modern Vállalkozások Program egy olyan sikeres kezdeményezés, amely messze túlteljesítette az előzetesen meghatározott célkitűzéseit – mondta Deutsch Tamás.
Jogellenes külföldre vitel – Meddig terjednek egy szülő jogai?
Szaporodik azoknak az eseteknek a száma, amelyekben egy külföldön élő magyar szülő, párja beleegyezése nélkül itthon szeretné folytatni életét gyermekével, gyermekeivel. Sokan külföldön folytatott tanulmányaik során vagy munkájuk révén ismerik meg külföldi párjukat, velük maradnak, vagy éppen elutaznak annak hazájába, és ott családot alapítanak.
Trócsányi László: A szabadság másokkal együttműködve valósulhat meg
Az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogainak biztosítása az Alkotmánybíróság, a Kúria és az Igazságügyi Minisztérium alaptörvényből eredő legfőbb kötelezettsége. Erről beszélt az igazságügyi miniszter egy szakmai konferencián. Trócsányi László úgy fogalmazott: a szabadság a felelősség gyakorlása mellett másokkal együttműködve valósulhat meg.
2018. április 25. szerda, Márk napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg