BELFÖLD
Kósa: 224 milliárdból fejlesztik Szolnokot
Mintegy 224 milliárd forint értékű a Szolnokot érintő Modern városok program (MVP).
Eddig ismeretlen okból leégett a szentendrei fejállomás.
Vörösiszapper – az elsőrendű vádlott ma sem cselekedne másként
Ma sem gondolja, hogy bármit másképp kellett volna tennie – mondta a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. egykori vezérigazgatója.
A sajtóban megjelent legújabb hírekre reagálva a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) elérte, hogy többletforrások révén csökkentse a várólisták idejét az endometriózis miatt jelenleg műtétre várakozó beteg érdekében. A tb-alapkezelő ezt az Emmi Egészségügyi Államtitkárságával folyattatott tárgyalások után közölte portálunkkal.
A nagyobbik kormánypárt kedden a szocialista Szakács László nyilatkozatára reagált, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: az MSZP ismét benyújtja a devizahitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítását tartalmazó törvényjavaslatát.
Nagyszabású restaurálás kezdődött az Eszterházy-kastélyban
Hamarosan megújul a tatai Eszterházy-kastély. Az épület átalakítása még nem kezdődött el, de néhány műtárgyat már restauráltak, és dolgoznak a festményeken is.
Először nyert díjat magyar sör egy rangos európai versenyen
A sörfőzők egyik legrangosabb európai szakmai versenyéről, a World Beer Idolról tért haza három bronzéremmel egy Békés megyei kézműves sörfőzde.
Befejeződött a Műegyetem rakparton a Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója közötti útszakasz, valamint a fel- és lehajtók felújítása – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
Baba-mama szobát adtak át a miskolci kórházban
A kórháznak az a célja, hogy a szülők a beteg gyerekeik mellett lehessenek.
A nagyobbik kormánypárt kedden a szocialista Szakács László nyilatkozatára reagált, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: az MSZP ismét benyújtja devizahitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítását tartalmazó törvényjavaslatát.
2018. január 23. kedd, Zelma és Rajmund napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg