A fiatalokra fókuszál az új alelnök
A fiatalokra fókuszál az új alelnök
Kép: Sz. É.

Új alelnök segíti Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnökének munkáját. Tardi Tamást szerdán választotta meg társadalmi megbízású alelnöknek a testület Huszti Gábor főállású alelnök mellé.

A 30 éves, közgazdász végzettségű szakember a közigazgatásból érkezett a megyei közgyűlésbe. Dolgozott a közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, több területen is foglalkozik a fiatalokkal és alapítványokban is tevékenykedik. Ő a vezetője a jótékonysági tevékenységéről ismert Őrangyalok Ligája szervezetnek is.

„Régóta és alaposan ismerem a fiatalok helyzetét és problémáit. Tudom, mi a legfontosabb számukra, ismerem azt az életutat, amelyen haladnak. A tanulás és a munka nagyon fontos ennek a korosztálynak, ezért külön öröm számomra, hogy elindult az a foglalkoztatási paktum, mely a fiatalokra is fókuszál. Munkámban szeretném a fiatalok érdekeit minél határozottabban képviselni, Somogy Megye ifjainak segíteni”- mondta Tardi Tamás.

A megyei közgyűlés a személyi változások mellett több napirendi pontról is szavazott, és határozatban tiltakozott az újabb drávai vízierőművek létesítése ellen.

A Baranya Megyei Közgyűléshez hasonlóan a Somogy Megyei Közgyűlés is a kormányhoz fordul a Drávára tervezett horvát vízerőmű építése ellen. Az előterjesztés kapcsán a képviselők hangsúlyozták: a természeti környezet megőrzése továbbra is prioritás számukra. Ezért tiltakoznak minden olyan terv ellen, amely veszélyezteti a természeti értékek védelmét, és így elfogadhatatlannak tartják a Dráván az újabb vízerőművek építését.

2017. március 25. szombat, Irén és Írisz napja
Kaposvár: Felszakadozott felhőzet
8 °
Felszakadozott felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg