A 30 éves, közgazdász végzettségű szakember a közigazgatásból érkezett a megyei közgyűlésbe. Dolgozott a közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, több területen is foglalkozik a fiatalokkal és alapítványokban is tevékenykedik. Ő a vezetője a jótékonysági tevékenységéről ismert Őrangyalok Ligája szervezetnek is.

„Régóta és alaposan ismerem a fiatalok helyzetét és problémáit. Tudom, mi a legfontosabb számukra, ismerem azt az életutat, amelyen haladnak. A tanulás és a munka nagyon fontos ennek a korosztálynak, ezért külön öröm számomra, hogy elindult az a foglalkoztatási paktum, mely a fiatalokra is fókuszál. Munkámban szeretném a fiatalok érdekeit minél határozottabban képviselni, Somogy Megye ifjainak segíteni”- mondta Tardi Tamás.

A megyei közgyűlés a személyi változások mellett több napirendi pontról is szavazott, és határozatban tiltakozott az újabb drávai vízierőművek létesítése ellen.

A Baranya Megyei Közgyűléshez hasonlóan a Somogy Megyei Közgyűlés is a kormányhoz fordul a Drávára tervezett horvát vízerőmű építése ellen. Az előterjesztés kapcsán a képviselők hangsúlyozták: a természeti környezet megőrzése továbbra is prioritás számukra. Ezért tiltakoznak minden olyan terv ellen, amely veszélyezteti a természeti értékek védelmét, és így elfogadhatatlannak tartják a Dráván az újabb vízerőművek építését.