Az elmúlt évtizedek beruházásai és fejlesztései hamarosan befejeződnek Kaposváron. Ezek eredményeiről, eddigi tapasztalatairól, valamint a következő időszak terveiről kérdezi Szita Károly polgármester levélben a város polgárait.

„A következő évtizedet is nyertesként szeretnénk megélni, ezért kérem mondja el véleményét a már megtett, illetve a tervezett lépésekről, amelyek szebbé és jobbá tehetik mindennapjainkat, hogy 2030-ra folyamatosan, az átlagnál is jobban nőjenek a bérek, hogy a város népessége minél több gyermekkel gyarapodjon, hogy Kaposvár legyen Magyarország legegészségesebb városa, és hogy továbbra is a mi városunk legyen a legolcsóbban élhető magyar nagyváros„ - írja a levél előszavában a polgármester.

A kérdések érintik egyebek között a munkabéreket, a helyi gazdaságot, a Németh István Program beruházásait, a közbiztonságot, a családok és az idősek helyzetét.

A kitöltött kérdőívet 2019. április 15-ig küldhetik vissza Szita Károly polgármesternek. A válaszboríték postára adásáért nem kell fizetniük a város polgárainak, vagy a válaszokat interneten is meg lehet adni a www.kapos.hu/kaposvarivelemeny linken.