A Pécsi utca 1. szám alatti központi óvodában kicserélték azokat a korszerűtlen nyílászárókat, melyekre a korábbi fejlesztések során még nem került sor, így új ablakokat kapott a tetőtéri tornaszoba. Korszerűsítették az utcafronti épület erősáramú hálózatát, akadálymentesítették a bejáratot, a főzőkonyhába szellőztető rendszert építettek be. Az udvar sem maradt ki a fejlesztésből, és az utcafronti kerítést is felújították. Az épületen történt munkák mellett kicserélték a csoportszobák fektetőit, illetve udvari játékokat is beszereztek.

Infrastrukturális fejlesztések a Szántó utcai tagóvodában is történtek. Az épület korszerűtlen nyílászáróit kicserélték, hőszigetelték a homlokzatot és a födémet, korszerűsítették a fűtési rendszert, akadálymentesítették a bejáratot. Megvalósult a fektetők és az udvari játékok részleges cseréje is.

A Szentjakabi Tagóvoda épülete három éve, 2014-ben nagyszabású felújításon esett át, emiatt itt csak eszközbeszerzések történtek: kicserélték a régi fektetőket, informatikai eszközöket szereztek be, illetve a játszóudvarok is új, a gyermekek életkorának megfelelő játékokkal bővültek.

Kaposvár valamennyi óvodája megújult, vagy megújul a következő időszakban, így a gyerekek kényelmes, korszerű körülmények között tölthetik napjaikat az intézményekben.