Fontos változás az is, hogy a Kaposvári Közlekedési Központ építése miatt az autóbusz-állomás új helyre, a Vásártéri út és a Dr. Kaposváry György utca sarkára költözött. A módosított menetrend a társaság honlapján olvasható, ahol az új autóbusz-megállóhelyek is szerepelnek.

A menetrendben jelentős változás szeptember elsejétől, hogy a Budapest – Székesfehérvár – Siófok – Igal – Kaposvár autóbuszvonalon új járatot közlekedtetnek a tanév tartama alatt a hetek első munkanapját megelőző napon. Ugyancsak újdonság, hogy a Budapest – Székesfehérvár – Siófok – Mernye – Kaposvár – Nagyatád autóbuszvonalon is új járat közlekedik, csakúgy, mint a Pécs – Szentlőrinc – Kaposvár – Marcali, a Kaposvár – Kadarkút – Visnye és a Kaposvár – Bodrog – Újvárfalva autóbuszvonalon.

Sokan utaznak a Kaposvár – Szenna – Szilvásszentmárton járatokon, ahol a délutáni járat 5 perccel később közlekedik. A kaposvári, autóbusz-állomásról 14:55 órakor indul és Szilvásszenmártonba15:30 órakor érkezik.

Ezek mellett több más autóbuszvonalon is néhány perces indulási idő és menetidő korrekciót vezetett be a társaság a tanulók iskolába járásához igazodva.

Az utasok a menetrend-változásokról a Társaság honlapján: www.ddkk.hu oldalon tájékozódhatnak részletesebben.