Lezárja a gépjárműforgalom elől a Gróf Apponyi Albert utcát a távhőberuházás kivitelezője kedd reggeltől az Anna utca és a Laktanya utca közötti szakaszon. A nagy piac továbbra is megközelíthető lesz autóval a Laktanya utcán keresztül, a Gróf Apponyi utcába azonban csak a Hársfa utca felől lehet behajtani. A korlátozás várhatóan két hétig tart, ennyi idő alatt érik el a szakemberek az ügyészség épületét az új távhővezetékkel.

A közlekedési központ megépítése miatt november közepétől 2x2 sávosról 2x1 sávosra szűkül a Noszlopy Gáspár utcai körforgalom és a Petőfi tér közötti útszakasz. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki nagyobb torlódás, a körforgalom felől érkezők számára a Petőfi téren megszűnik a balra kanyarodás lehetősége. A Somogy áruház környékén lévő lakásokat, üzleteket és parkolókat a haladási irány megfordításával a Noszlopy Gáspár utcán, a Városháza utcán és a Teleki utcán keresztül közelíthetik meg az autósok.

A közlekedési központ építése miatt a helyi autóbusz-állomáson néhány kocsiállást áthelyeznek.

A gyalogosokat ugyancsak érinti a változás, számukra új járdaszakaszokat jelölnek ki a szakemberek. A megváltozott forgalmi rendet közlekedési táblák, molinók és felfestések jelzik majd.

Ahhoz, hogy a közlekedésben ne keletkezzenek nagyobb zavarok, szükség van a sofőrök együttműködésére, figyelmes, körültekintő és udvarias közlekedési moráljára.