A hagyományoknak megfelelően idén is gazdag programmal készültek a szervezők. A három nap alatt gyerekeket és felnőtteket egyaránt sok izgalmas és érdekes elfoglaltsággal várják.

 A fellépők között ott lesz Fenyő Miklós, ByeAlex és a Slepp, Radics Gigi és Rúzsa Magdi is. A gyerekeket egy igazi különlegesség várja Az Együd Árpád Kulturális Központban. Süsü, Mirr-Murr, Oriza Triznyák és még jó néhány Csukás István-mesehős fogadja a mesefigurák szerelmeseit. Az országos vándorkiállítás figurái Megyeri János szobrászművész alkotásai.

A könnyűzenei programok mellett a Vigasságok terén népzenét hallhatnak a városlakók, ott mutatják be többek között a Somogy Táncegyüttes legújabb albumát, az „ Elindult a Kaposvár” című lemezt.

Természetesen az idén sem hiányozhatnak az utcákról az árusok, akik kézművesterméket árulnak és finom ételek, italok kóstolására is lesz lehetőség.

A környezettudatosság jegyében idén először az eldobható poharak helyett egy Kaposvár felirattal ellátott elegáns pohárba kapják az italokat a vásárlók, melyet jelképes összegért vásárolhatnak meg.

A készülődés már elkezdődött, az első rendezvény pénteken késő délután kezdődik. A fesztivál valamennyi programja ingyenes.