Balatonlelle térségében, az M7-es autópálya 139+400. kilométerszelvényében közlekedett Nagykanizsa irányába 2017. július 27-én 7 óra 56 perckor egy Citroen Jumper típusú gépkocsi vezetője, amikor nekiütközött az előtte haladó Mazda típusú tehergépkocsinak. A baleset következtében két személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. Az eset körülményeit a Fonyódi Autópálya Alosztály vizsgálja.

Szintén Balatonlelle térségében, az M7-es autópálya 137+800. kilométerszelvényében közlekedett Nagykanizsa irányába 2017. július 27-én 8 óra 21 perckor személygépkocsijával egy sofőr, amikor nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító teherautónak. A baleset következtében hárman sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. Az eset körülményeit a Fonyódi Autópálya Alosztály vizsgálja.

Lábod külterületén, a 6616-os számú úton haladt 2017. július 27-én 16 óra 10 perckor egy gépkocsi vezetője, amikor egy kerékpáros előzése során - feltehetőleg - nem tartott kellő követési oldaltávolságot és elsodorta. A baleset következtében a biciklis - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további tizenhárom anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.