Az állati küldetés címet viselő kiadványban mindennapra választottak egy állatot, amelyhez egy- egy bibliai történet kapcsolódik. Három ószövetségi és két újszövetségi történetet ismerhetnek meg a gyerekek egyebek mellett a disznóhoz, a tevéhez vagy a szamárhoz kapcsolódó történetekben.

A munkafüzeteket Balatonfenyvesen, a református üdülőben osztották szét a 760 gyülekezetnek.

Vakációs Bibliahetet bármely felekezetű, keresztény  egyház szervezhet saját közösségében, környezetében élő gyermekek számára. Idén Kárpát-medencében 30200 gyereket táboroztatnak.

„Ehhez ingyen a segédanyagokat is biztosít az alapítvány, melyet minden évben más régió készít. Az alapítvány régiók szerint tagozódik a Kárpát- medencében, így van felvidéki, kárpátaljai, királyhágómelléki, délvidéki, több erdélyi tagozat, valamint a határon belüli két munkacsoport is dolgozik”- mondta Kutasiné Molnár Boglárka, kaposmérői református lelkész.

A táborok júniustól egészen a nyár végéig tartanak a Kárpát- medence számos településén. A kaposmérői és a hetesi gyülekezet augusztusban tartja élménytáborát, ahol gazdag zenei, egyházi anyaggal is megismertetik a résztvevőket.