Az Anna utcát a munkálatok végéig lezárja a kivitelező a forgalom elől, ugyanakkor a Fő utca forgalma – az egykori kórházi anyaépület vonalától a Dózsa György utcáig – egyirányúvá válik. Ez azt is jelenti, hogy a Szent Imre utca felől érkező autósok nem hajthatnak be a Fő utcába, csak a Dózsa György utca felé folytathatják útjukat.

A helyi és távolsági autóbuszok kedden üzemkezdettől közlekednek a megváltozott útvonalon. A Dél-Dunántúli Közlekedési Zrt. buszai az Anna utca helyett a Baross Gábor és Hársfa utca érintésével jutnak el a Fő utcáig. A városba érkezve egyetlen változás, hogy az utasok a ruhagyári megálló helyett az Anna utcai körforgalom mellett kijelölt ideiglenes megállóban szállhatnak le a járműről.

A Kaposvári Közlekedési Zrt. autóbuszai az Anna utcai megállókat a Baross Gábor, a Hársfa, a Virág utca és a Németh István fasor érintésével kerülik ki. Az új szakaszokon ideiglenes fel- és leszállóhelyeket jelölt ki a szolgáltató.

Az aszfaltozási munkálatok a következő hetekben valamennyi távhőberuházásban érintett útszakaszon folytatódni fognak, így megújul a Pázmány Péter utca, a Vöröstelek utca, a gróf Apponyi utca, a Laktanya utca és a Kisfaludy utca burkolata is, csakúgy, mint a Béke–Füredi lakótelep érintett területei.

Az útburkolat helyreállítása valamennyi helyszínen befejeződik a tanítás kezdetére.