Az új menetrend a nyári szünet első napjától a vakáció utolsó napjáig, vagyis augusztus 31-ig érvényes. Ez idő alatt utazás előtt érdemes megnézni a menetrendet, mert több változást is tartalmaz.

A társaság ugyanakkor - az utasok igényeit figyelembe véve - kísérleti jelleggel új járatot indít a 4-es és a 4A vonalon szabad-, és munkaszüneti napokon az alábbiak szerint:

4-es vonalon: 9 óra Helyi autóbusz-állomás - Koppány vezér u. forduló. 4A vonalon 9:10 óra Koppány vezér utca forduló - Helyi autóbusz-állomás.

A nyári tanszünetben módosul a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. autóbusz menetrendje is. A társaság június 16. és augusztus 31. között a Balaton partján több szezonális jellegű autóbuszjáratot is közlekedtet, míg az iskolai előadások napjára meghirdetett autóbuszjáratok ebben az időszakban nem közlekednek.

A társaság arra kéri az utasokat, hogy az utazás megkezdése előtt tájékozódjanak az érvényben lévő menetrendről a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. honlapján, vagy az információs telefonszámokon.