Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalással intézhető. Idén bevezetett újdonság, hogy az átutalás tranzakciós díja 0 forint, és akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk.

A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé az e-autopalyamatrica.hu oldalon az üzemeltető és a Colonnade Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes baleset-biztosítás jár, illetve 8+1 forint/liter kedvezményt biztosító Mol-üzemanyagkártyát is igényelhetünk szintén díjmentesen.

A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető baleset-biztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik.

Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a baleset-biztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva saját és családja biztonságáról.