A kaposvar.helyiszaki.hu oldalon a kaposvári vállalkozók regisztrálhatják magukat, valamint bárki tematikusan keresheti egy-egy szakma képviselőjét, szolgáltatást. A kaposvar.helyiszaki.hu oldalon egy regisztrációt követően máris lehet keresni a kaposvári szakemberek és cégek között, akár okostelefonról, kategóriák szerint is.

Az oldal nem csupán városunk kisvállalkozóinak nyújt ingyenes megjelenési lehetőséget. Lehetőség van akár nyugdíjas pedagógusoknak is regisztrálni, így azonnal találhatnak az érdeklődők megfelelő magántanárt, aki segíthet például az érettségire való felkészülésben, de a fűnyírásban, bevásárlásban, vagy a konyhakert felásásában is tudnak segíteni.

Az előzetes adatgyűjtés eredményeként már induláskor több százas nagyságrendben tartalmaz helyi vállalkozásokat az oldal, amely folyamatosan bővül. A vállalkozóknak saját adatlapjuk van, amelyre minden hasznos információt, térképet és leírást is fel tudnak tölteni magukról. Azok, akik nem szerepelnek az oldalon, egy regisztrációt követően díjmentesen feltölthetik profiljukat a helyi szakembereket és üzleteket tömörítő online jegyzékbe.