A Csiky Gergely Színház új arculattal, megújult külsővel és belsővel készül az újra nyitásra, amely megőrizte hajdani  elegáns, klasszikus voltát, de új, modern stílus elemekkel is gazdagodott.

Az első bérletes előadás november 13-án lesz, Vidnyánszky Attila Kossuth- díjas rendező, a Nemzeti Színház igazgatója állítja színpadra a Csiky Gergely Buborékok című vígjátékát Varga Zsuzsával a főszerepben.

A Színház tavaly kiírt egy pályázatot fiatal, harminchárom év alatti rendezők, díszlet-jelmez-és látványtervezők számára. A nyertes darabot Presser – Sztevanovity – Horváth, A Padlás című mese-musicalt november 21-én 13:30-kor láthatják először a nézők Bergendi Barnabás rendezésében.

Az első kamara bemutató Tasnádi Csaba rendezésében Tasnádi István Kartonpapa című komédiája lesz, amely 2019. december 7-én 19:30-kor kerül színpadra.

A Csiky Gergely Színház, mint a régió meghatározó teátruma kulturális központként is szeretne a jövőben működni, amely többféle kulturális eseménynek ad majd helyet.