A legtöbben a hagyományos ízekkel jelentek meg, de akadtak kísérletező kedvűek is, akik majoránnával, olaszos fűszerekkel ízesítették a kolbászt. Emellett hurkát és csülköt is vásárolhattak a piacra látogató ínyencek.

„Kolbászt jöttünk kóstolni, de végül elcsábított egy jóképű csülök. Olyan ínycsiklandó illata volt, és annyira gusztusosan nézett ki, hogy nem bírtam ellenállni neki”- mondta a Helyi Híradóknak Lenkei István.

A kaposvári fiatalember párjával érkezett a rendezvényre, aki vállalta a sofőrködést, így István a különlegességnek számító berkenyepálinkát is megkóstolhatta.

„Minden nagyon finom, de nagyon drága. Tényleg csak kóstolni lehet, nem tudom az egész családot itt megebédeltetni” – mondta két falat hurka közt Vajda Károlyné.

A finom falatokat vidám zene mellett kóstolhatták az érdeklődők, akiket legközelebb sonka és tojásfesztiválra várnak húsvét előtt a szervezők.