Így van ez már két évtizede. Idén tizennégy csapat mutatta meg, hogy mi mindent lehet káposztából főzni.  A huszadik Káposztás Ételek Versenyén Kaposfüredén a korábbi évekhez hasonlóan most is nagy volt az érdeklődés. A csapatok mellett több százan látogattak el hétvégén a településrészre, hogy kóstolgassanak, szurkoljanak.

A fenséges illatoknak nehéz volt ellenállni, a szakácsok a szokásoknak megfelelően ez alkalommal is kitettek magukért. A hagyományos húsos káposzta mellett olyan különlegességek is tányérra kerültek, mint például a fehérboros-babos káposzta vagy a tejszínes-káposztás ponty.  

A finom ételek mellett kulturális programok várták a résztvevőket. A Kaposvári Fúvószenekar, a Somogy Táncegyüttes és a Füred Roxínkör is fellépett, este pedig utcabálon rophatták a táncos lábúak.