Kedden fél öt körül egy marcali ingatlannál igazoltattak a rendőrök egy 16 éves helyi lakost. Megállapították, hogy a fiú ellen a Marcali Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalkorút elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették. 

A kaposvári rendőrök este tíz óra előtt a Budai Nagy Antal utcában járőröztek, amikor egy gyanúsan viselkedő férfi a szolgálati autójukat meglátva futásnak eredt. A 19 éves szennai lakost még a helyszínen elfogták és megállapították, hogy ellene a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök B. Csabát előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A somogyi rendőrök két bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek. A 19 éves H. Félixet Nagybajomban, a 34 éves T. Róbertet Siófokon fogták el. Az egyenruhások a nagybajomi és komáromi lakost a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.