Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A kép illusztráció.

Marcaliban, Kaposváron és Siófokon intézkedtek a rendőrök. 

Kedden fél öt körül egy marcali ingatlannál igazoltattak a rendőrök egy 16 éves helyi lakost. Megállapították, hogy a fiú ellen a Marcali Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalkorút elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették. 

A kaposvári rendőrök este tíz óra előtt a Budai Nagy Antal utcában járőröztek, amikor egy gyanúsan viselkedő férfi a szolgálati autójukat meglátva futásnak eredt. A 19 éves szennai lakost még a helyszínen elfogták és megállapították, hogy ellene a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök B. Csabát előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A somogyi rendőrök két bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek. A 19 éves H. Félixet Nagybajomban, a 34 éves T. Róbertet Siófokon fogták el. Az egyenruhások a nagybajomi és komáromi lakost a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

2017. március 25. szombat, Irén és Írisz napja
Kaposvár: Felszakadozott felhőzet
8 °
Felszakadozott felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg