Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az áramszolgáltató előzetes tájékoztatása alapján, július 31-án kedden reggel 7.30 órától várhatóan 15.30 óráig áramszünet lesz a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség valamint a Központi Nyomozó Főügyészség Kaposvári Regionális Osztálya Baross utcai épületében. Ezen időszak alatt az érintett ügyészségek informatikai rendszerei, valamint vezetékes telefonja nem lesznek elérhetőek.
Az áramszünet idején a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség valamint a Központi Nyomozó Főügyészség Kaposvári Regionális Osztálya kizárólag papír alapon és adathordozón, személyesen tudja fogadni a beadványokat.

Továbbá áramszünet lesz a Somogy Megyei Főügyészség Kaposvár, Bajcsy, Zs. u. 3. alatti épületében is augusztus 1-jén, szerdán reggel 8.00 órától várhatóan 10.00 óráig. Ezen időszak alatt sem működik majd az érintett ügyészség informatikai rendszere, valamint vezetékes telefonjai sem.

Az áramszünet idején a Somogy Megyei Főügyészség kizárólag papír alapon és adathordozón, személyesen tudja fogadni a beadványokat.