Segesd belterületén, a Jókai utcában 2017. július 18-án 11 óra 45 perckor egy személygépkocsi sofőrje elindulása során összeütközött a mögötte haladó és a járművét már előző nyerges vontatóval. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

Kaposvár belterületén, a Cseri úton haladt 2017. július 18-án 20 óra 21 perckor egy kerékpáros, aki elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és elesett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

Kaposváron, a Béke utcában közlekedett 2017. július 18-án 22 óra 51 perckor egy Opel Corsa típusú személygépkocsi, amelynek vezetője balra kanyarodás során összeütközött a vele szemben haladó Fiat Punto típusú gépkocsival. Az Opel vezetőjével szemben felmerült az ittas járművezetés gyanúja. A baleset következtében a Fiat utasa, aki nem használta a biztonsági övét - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatára, nem csak egy szlogen, hogy csökkenti a sérülések kockázatát, és életet menthet! Kérjük, ne vezessenek ittasan, még az enyhébb alkoholtartalmú italok fogyasztásától is óvakodjanak, ha tudják, hogy hamarosan vezetni fognak! Aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!